ЗдорОво! Спортивно! Дружно!
user
Станом на April 19 за проєкт проголосувало 234 особи
person
Макаренко В.П., Романюк С.,Тищенко Д., Корнієнко А., Лепеха В., Зима С.
calendar
Рамки впровадження
11/22/2020 - 12/10/2020
people
Цільова група проєкту
У результаті реалізації проєкту буде забезпечений більш широкий доступ учнів 1-11 класів до активних спортивних та оздоровчих занять, зокрема таких ефективних, як шейпінг ,рухливі ігри, квести, табати,групові та парні гімнастичні танці, акробатика і под.
marker
Місце реалізації проєкту
Кролевецька ЗОШ №5, спортзал
piggy
Необхідно коштів
5000 грн
Категорія
Короткий опис проєкту:
Аналіз листків здоров’я школярів різного віку, спостереження медичного працівника закладу свідчать, що діти страждають від сидячого способу життя, одноманітності. У коридорах бігати не можна, знаходження у класах призводить до задухи, зниження працездатності, підвищення агресії. Результати опитування учнів5-11 класів свідчать про гостру потребу в активних заняттях на перервах та після уроків, урізноманітненні уроків фізичної культури,виховних годин , змаганні класів. За опитуванням, діти хотіли б красиво і сучасно оформлений простір для активного відпочинку, знайомства зі спортивними навичками, жвавих ігор, вільного спілкування. Створення магніту активного спілкування у спортзалі знизить напругу на уроках, дозволить активній дитині розвантажитися, змінити розумову діяльність на фізичну.
Мета і цілі проєкту:
Проєкт передбачає створення на території школи магніту для активного спілкування, спортивних змагань та ігор дітей усіх вікових та фізкультурних груп, створення бази для реалізації здоров»язберігаючих парадигм виховання дітей і молоді, моделювання позитивного іміджу спортивно активної людини, підвищення популярності спортивних і оздоровчих занять як основи здорового способу життя.
Перелік заходів що планується зробити в рамках проєкту: